Få bonuspoeng med Bank Norwegian kredittkort

Bank Norwegian tilbyr cashback på både flyreiser og shopping.

Har du vært ute og flydd i det siste? Da er sjansene store for at du har flydd med nettopp Norwegian, som er ett av landets aller største flyselskaper. Det ikke alle er klar over er at flyselskapet har et søsterselskap som heter Bank Norwegian, og som driver med noe helt annet enn å fly deg rundt. Men koblingen mellom de to selskapene er tydelig, og man kan ved å ha et kredittkort fra Bank Norwegian spare massevis av penger når man skal ut å fly. Derfor er vi tydelig i vår tale – dersom du ofte flyr med Norwegian, så bør du også være kunde hos Bank Norwegian.

Effektiv rente og kredittgrense

Bank Norwegian sitt kredittkort er et av de bedre i markedet både når det kommer til kredittgrense og effektiv rente. Du kan søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kroner, noe som er helt i tråd med hva resten av markedet kan tilby. Den effektive renten er på 23,1 prosent, noe som verken er spesielt høyt eller spesielt lavt, men som legger seg helt på det jevne i forhold til hva andre tilbydere av kort kan gi deg. Kredittkortet er allikevel best egnet for den disiplinerte brukeren som vet å tilbakebetale den kreditten han har brukt før den rentefrie perioden er over, spesielt dersom man ønsker å faktisk spare noe å bonusbruken.

Låneeksempel

15 000,- o/12 mnd. Totalt 16 764,-

Bonuser, rabatter og cashback

Som vi så vidt har snakket om til nå, så har kredittkortet fra Bank Norwegian et bonusprogram. De benytter seg av cashback, men det kan ikke kalles for fullverdig cashback ettersom man ikke kan bruke bonuspengene slik man vil. Med kredittkortet sparer du heller inn CashPoints, som kan brukes på flyreiser hos flyselskapet Norwegian. Disse poengene får du uansett hva du handler og hvor du handler det, og du får 1 prosent av summen du handler for som CashPoints hos Norwegian. Med andre ord er rabattprogrammet meget bra for deg som flyr mye med det nevnte selskapet.

Utover dette så har ikke Bank Norwegian sitt kredittkort noen spesifiserte bonuser eller rabatter, men man kan få gunstige avtaler på leiebil og forsikring gjennom selskapet.

Bensinkort

Bank Norwegian har ingen bensinbonus og er derfor ikke egnet som bensinkort.

Forsikringer

Inkludert i kortet får du både reise- og avbestillingsforsikring, forutsatt at du betaler minst halvparten av reisekostnadene med ditt kredittkort fra Bank Norwegian. Norwegian-kortets forsikring dekker både deg selv, barna dine (under 21 år) og ektefelle eller samboer. Forsikringen gjelder allerede fra man forlater døren, og det kan være ganske mye penger å spare på å benytte en slik gratisforsikring fremfor å tegne en i banken. Men for å være sikker på at du er dekket for alt du behøver, så lønner det seg å lese forsikringsvilkårene før man tar den i bruk.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Høy kredittgrense
  • Enkle søkekriterier
  • Utmerket for den reiseglade

Ulemper:

  • Ikke «ekte» cashback
  • Få rabatter

Vilkår

  • Du må være minst 18 år gammel for å søke om Norwegian-kortet.

Nøkkeltall

Korttype: Visa
Effektiv rente: 23,1%
Aldersgrense: 18 år
Rentefri tid: 45 dager
Kredittgrense: 100 000 kr
Minibank: 39 kr (0 kr utland)
Uttak i bank: 0 kr
Valutapåslag: 1,75%
Årsavgift: 0 kr
Adm.gebyr: 0 kr
Varekjøp: 0 kr
Faktura: 45 kr (eFaktura 0 kr)
Overtrekkgebyr: 0 kr
Cashback: Ja
Rabatt: Nei
Drivstoffrabatt: Nei
Reiseforsikring: Ja

Kontaktinformasjon

Epost: kundeservice@banknorwegian.no
Adresse: Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 Oslo

Telefon: 02929