Collectorlånet

 

Collector er en opprinnelig svensk bank, som de siste årene har gjort det stort også på det norske markedet. Gjennom deres mest populære produkt, Collectorlånet, kan du søke om å låne inntil 100 000 kroner. Dette er ikke like mye som de fleste andre norske tilbydere av forbrukslån kan gi deg – og følgelig vil mange definere Collectorlånet som et smålån, eller som et mellomstort lån. Uansett om du trenger å låne den nevnte summen eller et beløp som er mindre enn som så, så får du det gjennom Collectorlånet.

Collectorlånet er et lån uten sikkerhet, og du kan bruke pengene på akkurat hva du vil. Ikke er det nødvendig med egenkapital, og du må heller ikke eie egen bolig som banken kan ta pant i. Med andre ord er det svært enkelt å søke! Les videre for å få med deg alt som er verdt å vite om Collectorlånet.

Betingelser og vilkår

Renten du får på et forbrukslån blir først bestemt når man har lagt inn en søknad og fått vurdert ens privatøkonomi, og derfor er det vanskelig å forutsi akkurat hvilken rente du ender opp med. Men gjennomsnittsrenten for Collectorlånet er på 19,82% (noe høyt), og gir en fin pekepinn på hva du kan forvente deg dersom du skal låne penger gjennom Collector. Inkludert i denne prosenten er for øvrig gebyrene som lånet har, deriblant et månedsgebyr på 50 kroner og et engangsgebyr ved etablering på 750 kroner.

Maksimal lånesum er som tidligere nevnt 100 000 kroner, men du kan også låne et valgfritt beløp helt ned til 20 000 kroner. Nedbetalingstiden strekker seg til inntil 10 år, noe som skulle gi en meget fleksibel nedbetaling uavhengig av lånebeløp. For å ta et priseksempel, så vil et lån på 65 000 kroner som du betaler ned over fem år med den nevnte eksempelrenten, koste deg totalt 95 590 kroner.

Hvordan søke om forbrukslånet?

Det er like enkelt å søke om Collectorlånet som man skulle tro. Du fyller enkelt inn en søknad på nettsidene til banken, så tar det sjeldent lange tiden før du får svar på om du får låne eller ikke. Så snart søknaden er signert så blir pengene overført, og det er i teorien mulig med et forbrukslån på dagen gjennom Collector. Husk at du ikke forplikter deg til noe før du har signert søknaden, og derfor lønner det seg å søke hos flere banker før man bestemmer seg for hvilket tilbud som er det beste.

For å søke om forbrukslån fra Collectorlånet må du oppfylle disse kriteriene:

    • Du må være minst 20 år gammel for å søke.
    • Du må ha fast inntekt, og den må være på minst 120 000 kroner/årlig (brutto).
    • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.
  • Du må være norsk statsborger eller ha adresse som er registrert i Folkeregistret.